keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Pikainen hei.




Milloinkahan sitä oppis tekemään asioita ajoissa? Täällä on taas koko päivä siivottu, tehty tietokoneella hommia, oltu puhelimessa, pakattu yms. Aikaa olisi toki ollut muinakin päivinä, mutta kummasti sarjat, kirjat ja tuo ulkona paistanut aurinko on kiinnostanut enemmän ;) Ei sillä, että tässä edes kiire tulisi, mutta helpommalla olisi kai voinut päästä. No, nyt on hommat tehty ja kello vasta puoli yksi, joten voin huokaista ja istua taas hetkeksi. Tosin just nyt alkaa olla jo aika kova nälkä ja pitäis syödä eikä kirjoitella blogia..  



Saa nähdä miltä piha näyttää sitten reilun viikon päästä. Tulppaanit olivat jo nupuillaan ja mun tuurilla ne ehtii jo lakastua edes että näen ne. Orvokit tais kuolla jo, mutta vähän arvelinkin, että niin saataa käydä. 



Tää oli tällainen pikainen postaus ja tulinkin lähinnä toivottelemaan teille oikein mukavia päiviä. En taaskaan ota konetta mukaan lomalle, koska ehdin sillä niin paljon muutenkin istua. Nähdään taas loman jälkeen ja lupaan, että saatte sitten aikamoisen annoksen lomakuvia katseltavaksi ;) 

Voikaa hyvin <3 

Ruut

2 kommenttia: