sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Trikoopussilakanat




Huomenta ja mukavaa sunnuntaita.

Makuuhuoneessani on ollut jo pitkään pikkuinen ongelma. Täällä ei omisteta päiväpeittoa, joten pussilakanat ovat aina näkyvillä. Koivutapetin myötä kaikki vähänkin kirjavammat (siis ihan ne mustavalkoiset pienillä kuviolla) ovat näyttäneet tapettia vasten jotenkin hassuilta. Valkoiset H&M pellavapussilakanat ovat olleet hurjassa käytössä ja näiden rinnalle olen jo kauan haaveillut toisista pellavaisista. Tällä viikolla löysin kumminkin Ale-Makasiinista harmaat trikoolakanat ja hintakin oli hieman pellavaisia edullisempi, joten pari päivää mietittyäni ajattelin ne ostaa. Nyt yhden yön näissä nukuttua voin sanoa, että mukavat ovat. Täysin erilaiset, kun pellavalakanat, mutta se ei haitannut. Ihanan pehmeät lakanat. Käytössä sitten näkee, kuinka nämä kestävät. Näiden kaveriksi ostin vielä yhden Marimekon trikootyynynpäällisen. Mites siellä, onko lakanoilla väliä ja millaisissa lakanoissa siellä nukutaan?

Ruut

10 kommenttia:

  1. Meillä kahdet pellavalakanat ovat eniten käytössä (päiväpeittoa en enää ole käyttänyt). Mutta onpa vaan tyylikkäät ja kauniit nuo harmaat trikoolakanatkin!!! Hyvä ostos! Ja Marimekon raita<3 Kauniit kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvä ostos ja oon onnellinen, että päädyin nämä ostamaan, vaikk ihan hetkisen asiaa mietinkin ;) Kyllähän sitä pitää nätit pussilakanat olla!!

      Poista
  2. Oi onpa ihanat lakanat!! Mistähän noita saisi..?? Ale-makasiinista ei ole hajuakaan. :D

    Meillä on parit Beach housen trikoiset lakanat ja tykätään niiden pehmeydestä. Puuvillaiset ovat niiden jälkeen jääneet vähälle käytölle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ale-Makasiini taitaa olla tuollaisten vähän pienempien kaupunkien liike ;) ja ihan siis sellanen hyvin tavallinen ketju. Lakanat oli Jersey Bedlinen Noble House merkkiset. Ei mitään hajua mikä merkki tuo on, joten voin vaan toivoa, että kestävät käytössä. Hintaa näillä oli 31e per setti.

      Poista
  3. Oi, mullekin trikoiset lakanat on ihan uusi tuttavavuus! Eniten tulee ehdottomasti käytettyä Hennesin pellavapussilakanoita, ja kovasti tekisi mieli tilata samanlaiset valkoisena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas haluaisin samat harmaana ;) Mutta voin kyllä melkein suositella näitäkin! :)

      Poista
  4. Olen ollut pidemmän aikaa jo aikeissa ostaa Marimekon trikoolakanat, mutta olen saanut pidettyä ostohalut kurissa, kun noita pussilakanoita on jo vähän liikaakin tässä huushollissa. Kahdet pellavaiset ovat kuitenkin eniten käytössä, enkä pidä päiväpeittoa silloin kun on noi pellavalakanat. Ne ovat niin kauniit etten halua niitä piilottaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä taas ei omisteta kun ihan muutamat ja siks olikin aika tarpeellinen ostos :) Marimekon trikoisista lakanoista myös itse haaveilen, mutta nyt ovat ihan liian kalliit minulle, joten katsotaan miten tällainen halvempi versio toimii ;)

      Poista
  5. Voi ne on tosi nätit! Jos raaskis satsata niin meille kanssa samanlaiset! Muutenkin sänkys näyttää aikamoisen kutsuvalta=)

    VastaaPoista