lauantai 26. huhtikuuta 2014

Chorizo pasteijat






Ohje muunneltu Yhteishyvä- lehden mukana tulleesta tuliset salamipasteijat- ohjeesta. Helppoa, nopeaa ja hyvääkin vielä! Kannattaa kokeilla!

1pkt ruis-perunataikinaa
Täyte:
1pkt chorizo makkaraa tankona
1/2 paprikaa
fetaa

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Pilko salami pieniksi paloiksi ja sekoita täytteen ainekset. Kauli taikina ohueksi levyksi. Paina pyöreällä pasteijamuotilla tai lasilla kiekkoja. Nosta täytettä kiekkojen toiseen reunaan. Käännä kiekot puolikuun muotoisiksi pasteijoiksi ja painele reunat hyvin kiinni, esim. haarukalla. Paista pasteijoita 225- asteisen uunin keskitasolla noin 15 min.

Hyvää viikonloppua!

Ruut

2 kommenttia:

  1. No nam! Nuo olisivat varmasti hyviä esim. illanistujaisiin tai suolaisena juttuna synttäripöytään:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Aika nopeita myös tehdä ja jos ostaa muutaman paketin taikinaa niin siitä saa jo aika monta pasteijaa!!

      Poista