sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Riviéra Maisonia Sisustus Satiinista

Kotoani löytyy muutamia Riviéra Maisonin tuotteita. Olen niitä ostellut vuosien varrella.. Jyväskylässä Sisustus Satiini myy näitä tuotteita, josta olen kaikki omani ostanut.
Sisustus Satiini on ihastuttava pikkuinen liike aivan Jyväskylän keskustassa, josta löytyy monenlaista sisustustavaraa. Siellä on mukava käydä ihastelemassa tuotteita, vaikka ei aina mitään ostaisikaan ;)



Itseltäni löytyvät: Pikkuinen tarjotin, jota myytiin kahden pakkauksessa. Ostettiin se äitin kanssa puoliksi. Pastamitta oli minusta niin kaunis, että se oli pakko hankkia. Se on kyllä lähinnä koristeena keittiössä ja en ole sitä kertaakaan käyttänyt :) Sitten on kaunis ovikyltti, joka on roikkunut eteisessäni. Yli kaksi vuotta tässä asunnossa ja vieläkään en ole saanut aikaiseksi sitä oveen laittaa! Salaattiottimet ovat ahkerassa käytössä ja tykkään niiden suuresta koosta! Kaunis pullo, joka toimii itselläni vesipullona, näin jääkaapissa on aina kylmää vettä! Ja kauniit servetit olen saanut lahjaksi. Lopuksi pieni joulukoriste, josta tykkään todella paljon! Jouluksi haluaisinkin vielä hankkia muutaman kauniin joulupallon tältä merkiltä. 


2 kommenttia:

  1. Ei ollakkaan hetkeen käyty Sisustus Satiinissa. Ennen joulua pitää ainakin käydä ostamassa vähän joulukoristeita=)

    VastaaPoista
  2. Tehdään niin..eiköhän ne joulukoristeet pian kauppoihin tule!

    VastaaPoista